MancaruriPorc

Papricas

Papricasul, o mancare ungureasca atat de gustoasa, pe care va sfatuiesc sa incercati si voi sa o preparati acasa, deoarece nu se prepara greu, iar rezultatul este….nemaipomenit.

Ingrediente:

  • carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3-4 linguri de sos de tomate
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • patrunjel

Toacam ceapa si ardeiul si le punem la calit in ulei incins. Le lasam cateva minute, nu sa se prajeasca bine si adaugam carnea taiata in bucati de marimea dorita.

 

Lasam inca 10 minute la calit, apoi adaugam bulionul dizolvat intr-o cana de apa.

Daca este nevoie mai adaugam apa, sa acopere carnea. Adaugam sarea, piperul si ardeiul boia si lasam la fiert.

Preparam galustele din faina: batem cele doua oua, adaugam faina si un praf de sare si amestecam bine. Galustele le adaugam in sos, inainte cu 15 minute sa stingem focul, dar sa fie suficient sos, sa fiarba bine.

Luam o lingurita, o bagam in sos, apoi luam compozitie de galuste si punem in mancare. De fiecare data cand punem galuste, bagam lingurita in sos fierbinte.

Lasam la fiert 15 minute, adaugam patrunjelul si putem stinge focul.

Pofta buna!

Rahela

Bine ai venit in bucataria mea virtuala! Sunt Rahela, autorul blogului Farfuria cu gust si va propun retete simple traditionale, dar si retete din bucatria internationala adaptate gustului nostru.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker