Paste cu carne tocata
Paste cu carne tocata- o mancare extrem de gustoasa si rapida. Noi suntem fani paste, dar acestea sunt minunate. S-au mancat pe nerasuflate. De ce imi plac mie pastele? In primul rand sunt gustoase. Apoi, se fac repede si sunt si foarte satioase. Am incercat paste cu ton, care sunt la fel de bune, cu piept de pui, cu fructe de mare, cu dovlecei etc. Uitati toata categoria aici – https://farfuria-cu-gust.ro/retete/paste/
Ingrediente:
- 500 g carne tocata
- 1 pachet paste fainoase
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 ceapa mare
- 50 ml ulei
- 1 lingura oregano
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita ardei boia
- sare
Mod de preparare.
1.Fierbem pastele in apa clocotita cu sare.
2. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins. Adaugam carnea tocata de porc, adaugam sare, pieper si ardei boia si lasam inca 10-15 minute la calit.
3. Adaugam pasta de tomate, o ceasca de apa si lasam sa mai fiarba inca 15 minute. Adaugam oregano la final. Adaugam si pastele fierte si amestecam. Sunt foarte gustoase. Pofta buna!
Iata si alta reteta de paste cu carne de porc si busuioc – https://farfuria-cu-gust.ro/farfale-cu-carne-de-porc-si-busuioc/
One Comment