Budinca cu spanac si telemea

Spanacul se numara printre verdeturile de primavara care-mi plac tare mult. De data asta am facut o budinca gustoasa cu spanac si telemea de vaca.
Ingrediente:
- 150 g spanac
- 150 g telemea tare de vaca
- 3 oua
- 60 ml ulei
- 100 ml lapte
- 180 g faina
- 1 plic praf de copt
- sare
- piper
Mod de preparare budinca de spanac cu telemea de vaca.
1. Batem ouale cu telul. Adaugam uleiul, laptele si un praf de sare si amestecam bine. Eu am avut telemeaua sarata si nu am mai adaugat decat un praf de sare, daca nu este sarata, adaugati sare dupa gust.
2.Adaugam si telemeaua data pe razatoarea mica, apoi faina amestecata cu praful de copt.
3.Amestecam, iar la final incorporam spanacul tocat cat mai marunt. Spanacul trebuie spalat inainte si uscat, nu trebuie sa fie ud.
4. Punem compozitia intr-o forma de yenna unsa cu ulei si tapetata cu faina, presaram piper si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.
Facem testul cu scobitoarea pentru a vedea daca este coapta budinca.